Opbrengst kerstbomenactie SVD voor Hospice Dalfsen

0248383_hospice_Dalfsen.jpg
.

DALFSEN – Recentelijk ontving het Hospice Dalfsen een bezoekje van de heren Heun en Huisman. Zij overhandigden een donatie van 1000 euro vanuit de opbrengst van de kerstbomenactie van de Sportvereniging Dalfsen.

Voor de kerstdagen verkocht de SVD kerstbomen op het plein voor de RK kerk. Van iedere verkochte kerstboom was een deel bestemd voor het Hospice. Inwoners kwamen zelfs speciaal voor dit doel hier een kerstboom kopen.

Steun

Coördinator Marieke Postema nam de gift dankbaar in ontvangst: “Het is fijn te merken dat zoveel mensen ons hospice een goed hart toedragen, dit soort acties houden en daarvoor soms zelfs speciaal een kerstboom kopen. We zijn heel dankbaar voor deze steun. De donatie zal mede worden gebruikt voor de vervanging van verouderd meubilair.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.