Onderscheiding voor Annie Braam-Ramaker

0247718_6PHOTO-2022-12-25-10-29-52.jpg
.

HOONHORST – In de kerstviering van zaterdagavond 24 december werd de koster van dienst, Annie Braam-Ramaker aan het einde van de viering toegesproken door Jeroen Meijerink, voorzitter van de locatieraad. Hij roemde haar grote inzetbaarheid voor de locatie Hoonhorst van de Emmanuelparochie in een periode van 35 jaar. Een kleine opsomming van de activiteiten van Annie: kinderwoorddienst, Kindje wiegen met Kerstmis, parochiebijdrage voor het Dorpsblad, oecumenische viering tijden het Sproeifeest, Podium van Kerken, Liturgiegroep en de laatste jaren was zij koster. Als grote erkenning voor haar inzet kreeg ze uit handen van Jeroen de Willibrordpenning met bijbehorend speldje. De aanvraag van een bisschoppelijke onderscheiding voor haar werd zonder op- of aanmerking goedgekeurd. De locatie Hoonhorst is trots op zo’n kanjer. Iedereen gunt het haar dat ze nu meer tijd heeft voor zichzelf, voor haar man Tonnie, de kinderen en de kleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.