Nieuwleusen JO9-3JM zaalkampioen 2022/2023

  Bovenste rij v.l.n.r.: Robin Brinkman (Trainer/Coach), Wes Boers, Liam Schra, Quinten Eikelboom, Tom van den Berg, Oliver Koning, Jesse Roesink, Kim van den Berg (Leidster/Coach). Onderste rij v.l.n.r.: Boet Dalessi, Ian Middeljans, Anouk Doorneweerd Op de foto ontbreekt Jort Willering.

  NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag werd s.v. Nieuwleusen JO9-3JM zaalkampioen 2022-2023. De najaar competitie op het veld ging met ups en downs en de nodige verliespartijtjes. In de zaal was het andere koek. Vanaf de eerste wedstrijd werd er gewonnen en gelijkgespeeld en niet verloren. In de tussenstand rond de jaarwisseling was er een mooie derde plek maar wel met twee wedstrijden minder gespeeld. Het team groeide met de week en de sfeer was dan ook opperbest bij de meiden en jongens. Het kampioenschap werd binnen gehaald op de laatste speelronde, die in De Spil in Nieuwleusen werd gespeeld. Aangemoedigd door vaders, moeders, opa’s en oma’s werd er volop gestreden. In de eerste wedstrijd tegen SDOL werd een 0-2 achterstand omgebogen in een 3-2 winst. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de andere kampioenskandidaat vv DES, waar een gelijkspel voldoende was. In de laatste seconden werd de verlossende 1-1 gemaakt en werd het team ongeslagen zaalkampioen 2022-2023.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.