Nieuwjaarsreceptie de Zonnebloem

DALFSEN – Het bestuur van de Zonnebloem afdeling Dalfsen nodigt belangstellenden van harte uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 13 januari in de Overkant. Deze duurt van 14.00 uur tot circa 17.00 uur. Deze middag is niet alleen bedoeld voor al haar gasten en vrijwilligers, maar zeker ook voor diegenen die tot de doelgroep van de Zonnebloem behoren en woonachtig zijn in Dalfsen. Onder het genot van een hapje en een drankje vermaken The Neighboursisters de aanwezige gasten met hun optreden. De entree is gratis.

Opgave voor deze middag is wenselijk, dit kan bij Mariëtte Hilgenkamp, mrmhilgenkamp@gmail.com of telefonisch: 0529–433408 of 06–14935188.

Belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het werk (als vrijwilliger) bij de Zonnebloem kunnen contact opnemen met het bestuurslid bezoekwerk van de afdeling, mevrouw Co Bijker, telefoon: 06–13420562.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.