Nico Noordman winnaar van de klaverjasmarathon 2023

0248443_IMG7451.JPG
Met 84 deelnemers was de jaarlijks klaverjasmarathon in het Parochiehuis in Dalfsen wederom een groot succes.

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd de klaverjasmarathon in het Parochiehuis aan de Emmastraat in Dalfsen gehouden. Met 84 aanmeldingen was er een goede opkomst. In totaliteit werden vijf ronden gespeeld. Winnaar werd Nico Noordman, hij kreeg uit handen van de organisatie de beker en de daarbij horende vleesschotel. Zijn puntentotaal bedroeg 9770. Nummer twee werd Erik Schiller met 9344 punten. Geesje Teusink legde met 9303 punten beslag op de derde plaats. De hoogste score in een ronde (2653 punten) werd behaald door Bert Eshuis. Ondanks deze monsterscore eindigde hij uiteindelijk op een vijftigste plek. De laagste score en poedelprijs was met 499 punten voor Roelof Ekkelenkamp. Totaal werden 658.038 punten gescoord wat neer komt op een gemiddelde per ronde van 1567. In de pauze konden de deelnemers genieten van snert en spek met roggebrood verzorgd door Rikus van der Vegt. Het prijzenpakket bestond uit vleesprijzen en kruidenierspakketten. De organisatie was in handen van Robert Haarman, Nico Noordman en Alfred Beumer.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.