Muziekles voor jongens

DALFSEN – Jongens vanaf groep 3 worden uitgenodigd voor de basiscursus ‘Muziek voor Jongens’. Deze gaat in januari weer van start. Deze cursus wordt zowel in Zwolle als in Dalfsen gegeven. Muziekdocent Henk Ophoff verzorgt de lessen in Dalfsen waar hij de jongens op speelse wijze allerlei aspecten van muziek leert. Persoonlijke aandacht staat voorop zodat de jongens zich geheel in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Meteen vanaf het begin leren de jongens al liedjes spelen op een instrument. De lessen worden gegeven in de muziekstudio aan de Van Linghenhof 16 te Dalfsen. Voor inlichtingen en opgave kunt u terecht bij Henk Ophoff, e-mail: ophoff-h@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.