Meidengroep (12+) van start

NIEUWLEUSEN – Vrijdagavond 27 januari start er vanuit Saam Welzijn een meidenpraatgroep in het jongerencentrum van de Spil. Gezelligheid staat hier voorop, waarbij naast het kletsen over onderwerpen als talenten, zelfbeeld, lichamelijkheid en seksualiteit, spelletjes worden gedaan en er samen wordt gegeten. Het doel is om te leren voor jezelf op te komen, te ontdekken waar je goed in bent en te beseffen dat je belangrijk en uniek bent, precies zoals jij bent! De groep komt gedurende tien weken bijeen op de vrijdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur en is bedoeld voor meisjes tussen 12 en 17 jaar. De avonden worden georganiseerd door de jongerenwerkers Laura Brinkman (tel. 06-15919465) en Yteke Rijlaarsdam (tel. 06-11758607). Deelname is kosteloos en opgeven kan bij Laura tot en met 25 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.