Lezing Groei en Bloei

OMMEN – Op woensdag 18 januari geeft Peter Knippels om 20.00 uur een lezing in de Carrousel. Het thema is: Langs bloembollen en hotspots, all over de world.

Peter Knippels is een amateurkweker van bijzondere bolgewassen. Zijn interesse gaat verder dan alleen het kweken van de planten. Hij neemt de luisteraars in zijn presentatie mee naar allerlei bijzondere plaatsen op verschillende continenten. Bij een groot aantal planten hoort een eigen, bijzonder verhaal. Leden van groei en bloei kunnen de lezing gratis bijwonen. Niet-leden betalen 5 euro entree. Kijk voor meer informatie op

www.ommen.groei.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.