Kijk- en Doedag bij ’t Olde Manegepeerd

0248947_t_Olde_Manegepeerd.jpg
.

DALMSHOLTE – Op zondag 29 januari houdt Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte weer een Kijk- en Doedag.

Tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om de paarden te bekijken en te verwennen. Om 13.00 uur bestaat er gelegenheid om te helpen bij het voeren van de paarden. De bezoekers kunnen zelf appels, brood of wortels meenemen. Ook is er wat lekkers voor de dieren te koop. Verder staat er drinken met iets lekkers klaar en zijn er tweedehands paardenspullen te koop. De gehele opbrengst van deze dag is bestemd voor de uitgewerkte manegepaarden, die na een werkzaam leven hier van hun rust genieten. ’t Olde Manegepeerd is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte, e-mail: info@manegepeerd.nl, tel. 06-12874764.

www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.