Keurslager Veltmaat alweer tien jaar een begrip in Ommen

0249384_IMG7966.jpg
.

(Advertorial)

OMMEN – Op het moment dat Harold en Agnes Veltmaat in het jaar 2013 de slagerij overnamen van Henk en Tjiddie Helmus, liepen ze al vele jaren rond in de slagerij en hadden ze al veel ervaring opgedaan. Daarnaast komt Harold oorspronkelijk ook uit een echte slagersfamilie. Zijn opa Veltmaat is lang geleden begonnen met een slagerij in Mariënheem en deze werd later overgenomen door zoon Harrie.

“Nu we tien jaar verder zijn, is er veel veranderd”, zegt Harold. “Tegelijkertijd is er ook veel hetzelfde gebleven, denk aan de kwaliteit, de service en de klantvriendelijkheid.” Samen met het team van zes fulltime en zes parttime medewerkers staan ze iedere dag klaar om verse producten te maken. Zo worden de verschillende worstsoorten allemaal bereid in de eigen worstenmakerij. Verder kan men hier ook terecht voor een verzorgde barbecue, een partij of een heerlijk buffet. Ook doet men met enige regelmaat mee aan vakwedstrijden, worden er prijzen gewonnen en wordt de worst met ‘goud’ bekroond.

Werken bij de keurslager

In verband met buitenlandstages en opleidingen verder weg, is Slagerij Veltmaat op zoek naar een parttime medewerker voor de zaterdagen en in de vakanties. Wie graag wil werken met mooie verse producten in een gezellig team, kan contact opnemen met de slagerij tel.: 0529-451353. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.