Kandidatenlijst CDA voor Provinciale Statenverkiezingen

OMMEN – De leden van CDA Overijssel hebben in december de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld. Onder de eerste vijftien kandidaten zijn zowel vertrouwde gezichten als frisse nieuwkomers, die enthousiast aan de slag willen voor de steden, de dorpen en het buitengebied van Overijssel. Jacqueline Tuinbeek uit Ommen staat op plek 12: “Met dit sterke team kan CDA echt het verschil maken.”

CDA Overijssel heeft de afgelopen jaren bewezen dat het veel kan betekenen voor de steden, dorpen en het buitengebied van Overijssel. Aangevoerd door Rick Brink (36) uit Hardenberg zijn de kandidaten op de kieslijst bereid om hun verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan een mooier Overijssel. Volgens Brink hebben de CDA-fractie en gedeputeerden Van Hijum en De Witte de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt, maar liggen er ook grote opgaven. “Denk aan de broodnodige ruimte voor ondernemers uit het mkb en familiebedrijven, maar ook aan perspectief voor de agrariërs. Al die mensen hebben bestaanszekerheid nodig; de zekerheid dat het goed gaat komen met ze. Daar kunnen onze kandidaten vanuit hun eigen achtergrond, expertise en enthousiasme aan bijdragen”, aldus lijsttrekker Rick Brink. Op de totale kieslijst van het CDA staan 48 personen, afkomstig vanuit heel Overijssel. Brink: “Het zijn allemaal betrokken mensen die in de haarvaten zitten van de steden, dorpen en het buitengebied. Want bij ons gaat het niet om systemen, maar om mensen. Het CDA is klaar voor de verkiezingen.” De volledige kieslijst is terug te vinden op https://www.cda.nl/overijssel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.