Kaartverkoop gestart voor Lenteblues

0247913_persfoto_the_bottleneckrockers.jpg
The Bottleneck Rockers

DALFSEN – Zondag 26 maart is er weer een Lenteblues in het Pluscafé van Trefkoele . Deze traditie is terug van weggeweest en vindt sinds vorig jaar, na een paar jaar afwezigheid weer plaats.

Deze keer bestormen The Bottleneck Rockers (de ervaren gitaristen Niek Mollen en Jean Hofman uit Almelo) het podium. Dit energieke duo, brengt zeer bekende rocksongs ten gehore in de meest pure vorm, oftewel: ‘Acoustic tot he bone’, zoals ze het zelf noemen. Bezoekers kunnen stevige stampers van AC/DC tot Guns & Roses verwachten, maar ook soul, country, metal en blues komen ruimschoots aan bod.
In de pauzes nemen de Dalfser Blues party DJ’s FileRoy & Bosch de muziek over en kan het publiek platen aanvragen. Een kaartje voor dit evenement kost zeven euro en is nu al in de voorverkoop online te verkrijgen evenals aan de bar van de Trefkoele .

www.trefkoeleplus.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.