Jumbo Kamphuis Crossloop: een ware cross!

0247904_IMG_2134.JPG
.

HOONHORST – Honderden deelnemers kwamen op oudejaarsdag naar Hoonhorst om aan de Jumbo Kamphuis Crossloop deel te nemen. Hiermee werd de 5e crossloop een groot succes. Het parcours voor de diverse afstanden liep over landgoed Den Aalshorst en Havezate Den Berg. Het werd een ware cross, met lastige omstandigheden vanwege de blubber en regen. De 10 km, de kidsrun van 1 km, de 2,5 km jeugdloop en de afsluitende 5 km werden met start en finish op De Potkamp met een carbidschot weggeschoten. Na de volbrachte prestatie konden de deelnemers met een oliebol het einde van het jaar inluiden. Kijk voor uitslagen op:

www.sallandscrosscircuit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.