Jassen van Takman IJzerwaren voor klusploeg FC Ommen

0248721_Takman_-_fc_ommen.jpg
.

OMMEN – Bij FC Ommen liep al enige tijd het project ‘jassen voor de onderhoudsploeg’. Na het bestellen en uitleveren van alle kleding voor alle jeugdselecties van de voetbalclub, was onlangs het klussenteam aan de beurt. Alle zo goed als nieuwe jassen van kort voor de fusie konden worden hergebruikt en zijn keurig voorzien van het logo van FC Ommen en Takman IJzerwaren, op de achterkant aangevuld met de term ‘onderhoudsploeg’. De kerels met de gouden handjes zijn vanaf nu niet alleen keurig herkenbaar als klusjesmannen van de club, maar lopen er op natte en koude dagen droog en warmpjes bij. Takman en FC Ommen is wat je noemt een droomhuwelijk. De ijzerwarenwinkel is al jarenlang hofleverancier van diverse klusmaterialen. Namens de firma was Hendrie Schepers aanwezig om de jassen uit te reiken. Zie verder

www.fcommen.nl

Tekst/Foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.