Hilbert Moerman lijstduwer Provinciale Verkiezingen

OMMEN – De 62-jarige Hilbert Moerman uit Ommen staat als lijstduwer op de PvdA-kieslijst voor de Provinciale Verkiezingen. Hij heeft van de sociaaldemocraten de 36e plaats op de lijst toebedeeld gekregen. Moerman is op dit moment gemeenteraadslid voor de PvdA in Ommen.

De Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen zijn op 15 maart 2023. De lijst van de PvdA voor de Provinciale Statenverkiezingen is een combinatie van bekende gezichten van de huidige fractie en nieuwe kandidaten uit heel Overijssel. Veel van hen zetten zich al jaren in voor de PvdA. Elke Overijsselse gemeente is op de lijst vertegenwoordigd. De lijst van de PvdA wordt net als vier jaar geleden aangevoerd door Annemieke Wissink uit Hengelo. Na de provinciale verkiezingen kiezen de nieuwe Statenleden de leden van de Eerste Kamer.

0247178_PVDA_Ommen.jpg
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.