Grote toeloop Nieuwjaarsduik in Dalfsen

0247905_IMG7315.JPG
Na twee jaar ‘thuisduiken namen op Nieuwjaarsdag in Dalfsen ruim honderd deelnemers in Dalfsen een duik in de Vecht.

DALFSEN – Na enkele jaren thuisduiken vond op Nieuwjaarsdag in de Vecht bij Bellingeweer eindelijk weer de traditionele Nieuwjaarsduik plaats.

Op dit altijd spectaculaire evenement kwam veel publiek af en gelukkig voor de ruim honderd deelnemers was de buitentemperatuur vrij hoog. Onder de deelnemers was er onder meer een groep van revalidatiecentrum De Vogellanden uit Zwolle. Speaker van de dag was net als in de voorgaande jaren, Henk Borgmeijer. De opbrengst van deze gesponsorde duik (Dalfsen Duikt of Dalfsen Dokt) was bestemd voor de strijd tegen ALS. Voor het onderzoek naar de oorzaak en de bestrijding van deze ziekte is nog steeds veel geld nodig. Er kon individueel en/of per team gesponseerd worden. De trofee voor de meest originele duiker/duikteam ging naar de (in een Schotse kilt) verklede Silvo Broeks uit Hoonhorst.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.