De Stuwzangers op herhaling

0248846_DE_Stuwzangers_in_actie.jpg
.

DALFSEN – Op 29 januari treden de Stuwzangers opnieuw op in de regio. In december was de toeloop zo groot dat er wel een vervolgdatum moest komen. Het koor verzorgt weer een spetterend optreden bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2. Het begint om 14.30 uur. Bezoekers zijn welkom na telefonische opgave, dit is mogelijk van donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur, tel. 0529- 431712. Of per mail: info@hetboskamp.nl. De entree is 5 euro p.p. Let op: parkeren uitsluitend op de parkeerplaats of langs de weg. Kijk voor meer informatie op

www.destuwzangers.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.