Darttoernooi bij USV

NIEUWLEUSEN – Maar liefst drie jaar lang heeft Dennis Telman zich de winnaar van het 17-de en tevens, de tot op heden laatste editie, van het Supportersvereniging USV Darttoernooi mogen noemen. Corona zat ook dit prestigieuze darttoernooi in de weg, maar nu is er voor iedereen weer een nieuwe kans om op zondag 22 januari, de 18-de editie van dit toernooi op zijn of haar naam te zetten. Belangstellenden die deel willen nemen aan dit evenement kunnen hun gegevens invullen op de intekenlijst die op het publicatiebord in het clubgebouw van Union SV hangt. Het toernooi begint om 13.00 uur en gezien de strakke organisatie is het strikt noodzakelijk om, indien men zich aanmeldt op de dag zelf, dit vóór 12.45 uur te doen. Opgave is ook mogelijk bij Rudger-Jan Vogelzang tel. 06-53261104 e-mail: supportersverenigingusv@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.