ChristenUnie en informele zorg

OMMEN – De ChristenUnie Ommen oriënteert zich op de betekenis van informele zorg in Ommen. Op dinsdag 31 januari houdt de fractie een bijeenkomst voor een brede achterban in het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg te Ommen. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd.

Het bestuur van het Vechtgenotenhuis geeft een presentatie over alle activiteiten aan patiënten en verwanten die te maken hebben (gehad) met kanker. De zorg van het Vechtgenotenhuis is informeel. Het vergt daarom enorm veel om het Vechtgenotenhuis met vrijwilligers draaiende te kunnen houden. Dat zijn meteen, in toenemende mate, belangrijke vraagstukken in de samenleving. Naast aandacht voor dit thema hoopt lijsttrekker Hugo Tromp in een column iets te vertellen over het belang van het water in de nabije toekomst en kunnen er vragen worden gesteld aan de fractie van de ChristenUnie Ommen en aan wethouder Bart Jaspers Faijer. De bijeenkomst zal om ongeveer 21.45 uur worden afgesloten, meer informatie is te zien op de website van de ChristenUnie Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.