Boerenmarkt met het thema winterkost

VILSTEREN – Op zaterdag 21 januari vindt er weer een Boerenmarkt plaats in Vilsteren met deze keer het thema ‘winterkost’. Tijdens deze markt kunnen bezoekers zich warmen bij een grote houtkachel. De organisatie van de Boerenmarkt meldt dat het afgelopen jaar zeer succesvol is verlopen. “De belangstelling voor eerlijk en heerlijk eten van dichtbij is groot. Dit jaar vieren we ons eerste lustrum, we bestaan namelijk vijf jaar! Op de markt in maart wordt hier aandacht aan besteed.” De Boerenmarkt (elke derde zaterdag van de maand) duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en de lijst van deelnemers op

www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.