Anniek uit Dalfsen ziet haar allerliefste wens in vervulling gaan

0247823_Anniek_in_de_onderwatertunnel_eigen_beeld.jpeg
Anniek in de onderwatertunnel (eigen beeld).

DALFSEN – Op donderdag 8 december beleefde de 13-jarige Anniek uit Dalfsen één van de meest bijzondere dagen uit haar leven: haar allerliefste wens werd vervuld door Make-A-Wish.

Anniek heeft een heftige tijd achter de rug. Door haar hersentumor heeft ze veel zware behandelingen moeten ondergaan en gaan de dagelijkse dingen niet altijd even gemakkelijk. Een geweldige reden om Anniek een beetje magie te bezorgen. Voor haar wensfeestdag had Anniek maar liefst twee liefste wensen, waar ze niet uit kon kiezen: lopen door een onderwatertunnel én skydiven.

‘Onwijs gaaf’

De dag begon al vroeg, Anniek werd samen met haar ouders en zus opgehaald door een heuse limousine. Deze bracht het gezin naar Sealife in Scheveningen, waar Anniek de onderwaterwereld heeft bekeken en samen met een medewerker ook nog eens piranha’s en haaien heeft gevoed. Na de lunch stond deel twee van haar wens op het programma: skydiven! Anniek vloog al snel in haar eentje door de lucht, maakte meerdere vrije vallen en genoot zichtbaar van deze dag. De lach en de rode kleur op de wangen bleven nog lang zitten. ‘’Het was een drukke, maar vooral hele leuke en gave dag. De bestemmingen waren echt een hele grote verrassing, ik had het niet verwacht, maar ik vond het echt onwijs gaaf!’

Ga naar www.makeawishcometrue.nl voor meer informatie of wanneer u ook mee wil helpen om ernstig zieke kinderen een beetje magie te bezorgen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.