Alpha-cursus van start in Ommen

OMMEN – Eind januari starten er weer Alpha-cursussen in het Hervormd Centrum in Ommen. De deelnemers leren van alles over het christelijke geloof. Iedereen is welkom om mee te doen. De cursus is vrijblijvend en gratis.

De Alpha-cursus voor jongeren begint op zondag 29 januari en die voor volwassenen op dinsdag 31 januari.
Op deze cursus leren deelnemers over het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Ook is de Alpha cursus er voor diegenen die hun geloof op willen frissen óf zich willen verdiepen. Tijdens de bijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals: wie is Jezus? Waarom stierf Jezus voor mij? Hoe leidt God ons? Waarom en hoe moet ik bidden? Hoe zit het met de kerk? Geneest God ook nu nog?
De Alpha-avonden beginnen met een maaltijd, dan is er een filmpje of een inleidend praatje en daarna gaat men in kleine groepjes over het onderwerp in gesprek. Voor meer informatie of opgave kan contact worden opgenomen met Jeroen Visscher 06-12722695 of Daan Jansen 06-15380951 (voor de Alpha Youth) en
volwassen kunnen bellen of mailen naar: Jan Vogelzang 06-12010747, jh.vogelzang.live.nl of Ina Schokker: 06-24800641, ina_schokker@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.