Zoekplaatje

0246101_zoekplaatje_46-2022.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje.

In de hoop dat er deze winter weer eens schaatswedstrijden kunnen worden georganiseerd, hierbij een foto uit 1987 op de ijsbaan in het Laar. Het lijkt erop dat de Bernardusschool dat jaar in de prijzen viel. Te zien is in ieder geval meester Pillen met een beker. Verder ook een leerling met een beker en eentje met zo te zien, een onderscheiding. Helaas zijn de namen van de kinderen niet bekend. Wie kan de werkgroep hieraan helpen?

*Achterste rij v.l.n.r. 1,3,4 en 5
*Middelste rij: v.l.n.r. 1,2 en 3, 4
*Vooraan: 1 en 2

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 46-2022 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent ‘Ommer’ stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief in zien via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.