Workshop over e-books en luisterboeken

DALFSEN – In de bibliotheek Dalfsen is op maandag 19 december om 19.00 uur een workshop voor iedereen die nader wil kennismaken met het online aanbod van de bibliotheek. Wat is er zoal te vinden? Hoe gebruik je de online bibliotheek op de juiste manier? Tijdens deze workshop kunnen deelnemers op hun eigen laptop, tablet of smartphone uitproberen hoe het werkt en hoe ze de titels kunnen vinden die ze graag lezen of beluisteren. In een latere bijeenkomst zal het specifiek gaan over het gebruik van een E-reader, dus een apparaat zoals een Kobo of een Kindle. De workshop is gratis, er is plek voor zeven deelnemers. Aanmelden of meer informatie via

www.bibliotheekdalfsen.nl/workshop-onlinebieb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.