Vrouwen van FC Ommen zoeken trainer

0246737_image001_3.jpg
.

OMMEN – Floris Buitenhuis en Koen Tip stoppen aan het eind van dit seizoen als trainersduo van de eerste vrouwenselectie van FC Ommen. Onder de bezielende leiding van dit duo is het team gepromoveerd naar de 1e klasse en zijn daarmee het hoogst voetballende vrouwenteam in het Vechtdal. Over de opvolging van het succesvolle duo is op dit moment (halverwege december) nog niets bekend. Momenteel staan de vrouwen van FC Ommen geparkeerd in de middenmoot van de eerste klasse B. Zie

www.fcommen.nl

Terwijl Koen Tip aantekeningen maakt, stuurt Floris Buitenhuis het team aan. Het trainersduo stopt aan het eind van dit seizoen bij de vrouwen van FC Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.