VOV roept op raads- en commissievergaderingen te volgen

OMMEN – De fractieleden van de VOV (Volkspartij Ommen Vooruit) zijn dikwijls onder de inwoners en in het openbare leven te vinden. Of het nu is op de sportvelden, in de lokale horeca of op de markt, overal hoor je inwoners en ondernemers over de lokale politiek praten.

Omdat het belangrijk is dat de burgers weten wat er in de politieke arena plaatsvindt, roept de fractie van de VOV inwoners op om tijdens raadsvergaderingen op de publieke tribune te gaan zitten en de sfeer in de raad te proeven. Ook kunnen raadsvergadering op de computer of laptop digitaal bekeken en beluisterd worden via www.ommen.raadsinfomatie.nl. Door mee te kijken en te luisteren kan iedereen zien en horen welk standpunt, of welk uitgangspunt de verschillende raadsleden kiezen.

Bert Blase

Tevens nodigt de VOV elke belangstellende uit voor haar nieuwjaarsreceptie. Deze wordt gehouden op 6 januari vanaf 17.00 uur in de HMH (Herberg Music Hall), gelegen naast café de Herberg. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie is er om 16.00 uur een openbare ledenvergadering (alleen leden hebben stemrecht). Tijdens de bijeenkomst zal oud-burgemeester (van diverse gemeentes in het westen van ons land) Bert Blase met de aanwezigen bespreken hoe burgers door volksvertegenwoordigers gehoord kunnen worden. Ongetwijfeld zal ook ter sprake komen hoe inwoners invloed op de besluitvorming kunnen krijgen. Door deel te nemen aan een quiz is er de mogelijkheid om het boek ‘De burger is niet gek’ te winnen. Van dit door Blase geschreven boekwerk, worden zes exemplaren beschikbaar gesteld.

www.ommen.raadsinfomatie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.