Voorbereiding Nieuwjaarsduik Dalfsen in volle gang

0247329_0162948nieuwjaarsduik-768x423.jpg
.

Dalfsen – Sinds enkele weken is het ALS-Team druk met de voorbereidingen van de Nieuwjaarsduik in de Vecht. Er zijn sponsoren aangeschreven, er zijn verschillende aanvragen en meldingen gedaan en materialen zijn gecheckt en/of vervangen.

Op 1 januari om 14.00 uur zullen de dapperen het nieuwe jaar fris tegemoet treden en de traditionele duik vanaf het strandje Bellingerweer in de Vecht nemen. Teamcaptain Aart van Dijk: “Tijdens de coronatijd heeft de strijd tegen ALS niet stilgestaan. De diverse onderzoeken lopen nog steeds en er wordt meer en meer bekend over ALS. Maar de oorzaak kennen we nog altijd niet en ook niet hoe we deze ziekte kunnen bestrijden. Voor onderzoek is geld nodig en daarom daagt het ALS-Team iedereen uit om op zondag 1 januari om 14.00 uur het nieuwe jaar in te duiken.

Meeduiken of doneren?

Onder het motto; Dalfsen Duikt of Dalfsen Dokt kunnen deelnemers zich door familie, buren, vrienden, kennissen laten sponsoren. Voor de meest originele duiker of duikteam wordt een mooie trofee beschikbaar gesteld, gesponsord door Medaillehuis Logterman. Het ALS-Team hoopt weer net zoveel (of meer uiteraard) geld bij elkaar krijgen als het afgelopen jaar. Opgeven kan via teamdalfsen@gmail.com, kosten 10 euro p.p. Bankrekening NL35 RBRB 8836 9252 19 t.n.v A. v. Dijk (LET OP: nieuwe bankrekening).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.