Verlichte trekkeroptocht Ommen

0246966_kaart_Ommen_centrum_1.jpg
.

OMMEN – Op vrijdagavond 23 december wordt er door vier boerinnen vanuit de organisaties Vechtdal Boert Bewust, PR Commissie LTO Ommen, LTO Vechtdal en AJK Ommen een verlichte trekkeroptocht gehouden. De trekkeroptocht is een warme kerstgroet in de koude winterdagen aan iedereen. Er zal zo veel mogelijk worden geprobeerd om langs de verzorgingstehuizen te rijden. Een leuke avond voor jong en oud! De optocht start om 19.00 uur aan de Balkerweg en rijdt door Ommen, via Arriën, Hoogengraven, Stegeren, Arriërveld terug richting het Ommerkanaal. Volg de initiatiefnemers op Facebook voor het laatste nieuws en updates (verlichte trekkeroptocht Ommen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.