Vechtdal Rally schenkt 1.000 euro aan De Hazelaar

0246135_Hazelaar_-_Vechtdal_Rally.jpg
.

OMMEN – Met een heuse rally-auto bracht een delegatie van de Vechtdal Rally onlangs een bezoek aan de bewoners van de Hazelaar.

De bewoners mochten niet alleen even plaatsnemen in de rally-auto, ze ontvingen ook een cheque van maar liefst 1.000 euro. Deze is bestemd voor de belevingstuin van de Hazelaar. Het team en de bewoners zijn enorm blij met deze gift. Stukje bij beetje krijgt de tuin, die zoveel meerwaarde heeft voor de bewoners, meer vorm. Door de geuren, de kleuren, geluiden van vogels enz. worden de zintuigen geprikkeld. Dit is belangrijk omdat de meeste bewoners hier zelf niet meer toe in staat zijn.

Doelstellingen

De Stichting Rallysport het Vechtdal organiseert de Vechtdal Rally met twee hoofddoelstellingen: het ondersteunen van lokale goede doelen en het publiek een jaarlijks gratis toegankelijk evenement te bieden. Het komende jaar staat er weer een Vechtdal Rally gepland en wel op 17 juni 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.