Unieke sponsor voor Volleybalteam Witharen

0246975_Shirts.jpg
.

WITHAREN – Omdat Volleybalteam Witharen steeds vaker deelneemt aan wedstrijden, is besloten om wedstrijdshirts aan te schaffen en deze te laten bedrukken. Blij verrast was het team met het bericht dat Dé Voedselmakers van Witharen – dit zijn 33 agrarische bedrijven – aanboden om dit te sponsoren. Het idee voor een logo was snel geboren na het zien van de documentaire ‘De druppel die de melkbus heeft doen overlopen’ waarin Caroline van de Plas vertelt over wat de verschillende agrarische bedrijven gemeen hebben, namelijk: voedsel maken. Van hieruit is overigens ook de naam ‘Dé Voedselmakers’ ontstaan. Zie ook
 

https://youtu.be/PfoWHrqqjKQ 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.