Supporters USV vergaderen

0245275_Hans_Wink_erelid.jpg
.

NIEUWLEUSEN – Tijdens de afgelopen week gehouden jaarvergadering werd Hans Wink benoemd tot erelid van de Supportersvereniging USV. Met de eretitel spraken de leden van de bijna 50-jarige zelfstandige vereniging hun grote waardering uit voor zijn verdiensten. Hans Wink trad in 1989 toe tot het bestuur van de supporters. In zijn rol van secretaris was hij ruim 30 jaar een van de grote motoren achter de intussen maar liefst 435 leden tellende supportersvereniging. Nu is het tijd om het stokje over te dragen. Naast mooie woorden van dank van onder meer ex-voorzitter Jan Luttel, mocht het kersverse erelid uit handen van huidige voorzitter Rudger Jan Vogelzang diverse attenties in ontvangst nemen.

Foto: Marcel van Saltbommel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.