Start leesclub literatuur

OMMEN – Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, is welkom bij een informatiebijeenkomst van Senia.

In Ommen start binnenkort een leesclub (moderne) literatuur. En daarom is er op vrijdagmiddag 9 december om 14.00 uur in de bibliotheek een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en hierdoor in contact willen komen met andere liefhebbers. Senia houdt in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Aanmelden is wel noodzakelijk in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen, dit kan via e-mail bert@senia.nl. Meer informatie is te vinden op

www.senia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.