Sinterklaasactie in de gemeente Dalfsen een groot succes

0245533_IMG-20221125-WA0007.jpg
.

DALFSEN – Na een oproep van Humanitas Dalfsen en de Protestantse Gemeente Dalfsen om gezinnen die het financieel niet al te breed hebben een leuk sinterklaasfeest te geven, is er hartverwarmend gereageerd.

“We hebben enorm veel lieve en positieve reacties gekregen. Dit hadden we nooit gedacht en nooit durven hopen”, aldus de coördinator van de sinterklaasactie, Marian Bekedam. “We konden alle gezinnen met beperkte financiële middelen in de hele gemeente Dalfsen een prachtig gevulde sinterklaastas brengen met leuke cadeautjes voor de kinderen en iets lekkers voor het hele gezin. Net als andere jaren zijn de tassen zeer enthousiast ontvangen. De ouders zijn erg dankbaar en blij. Zo konden ook deze gezinnen een gezellig sinterklaasfeest vieren. Maar dit was alleen mogelijk doordat zoveel mensen hebben gedoneerd. En daarom voor iedereen die ons heeft geholpen een heel erg groot DANKJEWEL!

Hard nodig

Humanitas merkte ook dit jaar dat er weer meer gezinnen waren die in aanmerking kwamen voor deze actie. “De sinterklaasactie is hard nodig, ook voor mensen zo dichtbij in onze eigen gemeente”, zegt Marian: “We blijven deze actie dan ook organiseren en we hopen ook volgend jaar weer op uw enthousiaste medewerking.” Zijn er vragen of wilt u meer informatie over de sinterklaasactie neem dan contact op met de organisatie via mail of telefonisch: marian.humanitas@outlook.com of bel naar: 06-10538330

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.