Sinterklaas bezoekt CDS Hoogengraven met speciaal vervoer

0246186_Sint_Stegeren.jpg
.

STEGEREN – Het was even spannend, want hoe zou Sinterklaas dit jaar aankomen op school? Vol verwachting stonden de kinderen van CDS Hoogengraven op 5 december te wachten op het plein. Verschillende suggesties werden genoemd; te paard, te voet. Maar dit vervoer had niemand verwacht. De Sint werd met zijn pieten namelijk vervoerd met wel heel bijzonder vervoer. Een ‘convoi exceptionnel’ vrachtwagen met trekkers, met jawel.. daarin de Sint en de pieten. Vrolijk zwaaiend kwamen ze de kinderen tegemoet.
De leerlingen hebben een feestelijke dag gehad. De ochtend begon in het speellokaal samen met ouders, peuters en de hele school. De Sint deed zelfs mee met een dans en de peuters mochten met hem op de foto. Na deze ontmoeting begon de schooldag voor alle kinderen. Een circuit met spelletjes, surprises bij de bovenbouw en een bingo door de kinderraad georganiseerd. Alles natuurlijk in sinterklaasstijl met – heel belangrijk – vele cadeautjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.