Schietsportvereniging Nieuwleusen is groeiende

0244704_IMG0625.JPG
.

NIEUWLEUSEN – De afgelopen jaren stonden in het teken van de coronaperikelen, maar ondanks dat is schietsportvereniging Nieuwleusen gegroeid. Onder de aanmeldingen zijn ook een paar enthousiaste dames.

Mede door de financiële bijdrage van de Rabo Clubkasactie heeft de klusgroep alle lampen, in zowel de kantine als op de schietbaan, vervangen door LED lampen. Door deze investering wordt een besparing op de energiekosten bereikt van zo’n 70%. Ook voldoet de baan weer aan de internationale richtlijnen om officiële wedstrijden te kunnen organiseren. De eerstvolgende wedstrijd wordt verschoten in de derde week van januari. En hiervoor zijn al weer diverse inschrijvingen uit heel Nederland binnengekomen.

Recreatietoernooi

Uiteraard vindt het komende jaar ook weer het bekende recreatietoernooi plaats. De uitnodigingen worden in de loop van december verstuurd en de inschrijving gaat vanaf 6 januari open. Hiervoor kan men terecht op de site www.schietsportnieuwleusen.nl. Hier staan overigens ook wat andere wetenswaardigheden van de club. Belangstellenden die eens kennis met de schietsport willen maken, zijn na afspraak van harte welkom op de clubavond. Men kan dan zelf een poging wagen met een luchtgeweer, luchtpistool en/of een kruisboog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.