Schenk iemand een kopje koffie

0246769_Foto_Douwe_Egberts_Box.jpg
.

REGIO – Ook dit jaar zet de Lionsclub Ommen-Dalfsen zich in om zo veel mogelijk Douwe Egberts waardepunten te verzamelen voor de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen en Ommen/Hardenberg.

Voor 500 waardepunten schenkt Douwe Egberts een pak roodmerk koffie aan mensen die afhankelijk zijn van de voedselbanken. Douwe Egberts stelt zich ruimhartig op en vermeerdert de waarde van de ingeleverde punten met 15%. De waardepunten die al jaren worden gespaard, maar waar uiteindelijk geen mokken voor worden aangeschaft, kunnen uiteraard ook worden gedoneerd. Inleveren kan tot en met 15 januari via de speciale Douwe Egberts Box bij Plus in Nieuwleusen, AH in Nieuwleusen, AH in Dalfsen, Jumbo in Dalfsen, AH in Ommen en de Jumbo in Ommen. De organisatie hoopt op uw bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.