S.V. Nieuwleusen JO12-1 overtuigend kampioen

0246768_JO12-1_2022-2023_Kampioen.jpg
Cisca Beltman (sponsor) Randy Vink (trainer) Boas Versteegt Robin Schuurman Ties Ruinemans Micha Meijer Chase Visser en Lars Herssevoort (trainer).

NIEUWLEUSEN – Nadat het kampioenschap in de eerste fase van het seizoen op de laatste speeldag werd verspeeld, hadden de jongens van JO12-1 maar één doel voor ogen: kampioen worden in de tweede fase.

De eerste wedstrijd werd tegen de directe concurrent Bergentheim gelijk gespeeld met 4-4 maar daarna werden Balkbrug, DETO en DKB getrakteerd op een ruime nederlaag. Het vertrouwen groeide en de hand van de trainers Lars Herssevoort en Randy Vink werd steeds beter zichtbaar. Er werd steeds beter gecombineerd waardoor de ene na de andere fraaie aanval op de mat werd gelegd. Als het in de achterhoede dan ook nog eens staat als een huis kan er natuurlijk weinig meer mis gaan. Nadat de wedstrijden tegen FC Dalfsen en Rhoda Raalte ook werden gewonnen, kon bij winst op Gramsbergen het kampioenschap binnen gehaald worden. Uiteindelijk werd deze kampioenswedstrijd gewonnen met 8-4 en mocht het team met 19 punten en een doelsaldo van 50 doelpunten voor en 13 tegen, zich meer dan terecht kampioen noemen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.