RTL Snowmagazine op bezoek bij Herqua Sports!

0246653_herqua.jpg
.

(Advertorial)

HOOGEVEEN – RTL 4 is bij Herqua Sports langs geweest voor de opnames van RTL Snowmagazine! Bekende presentator Koert-Jan de Bruijn heeft de trouwe kijkers van het programma meegenomen om een kijkje te nemen in de winkel in Hoogeveen.

In RTL Snowmagazine komen de leukste skigebieden, routes, afdalingen én natuurlijk de beste skibars aan bod. Daarnaast gaat het programma op zoek naar de nieuwste snufjes en producten op wintersport gebied en is hiervoor afgereisd naar Herqua Sports. In de aflevering worden verschillende onderwerpen behandeld. Denk hierbij aan de nieuwste collectie ski’s en snowboards, wintersportkleding en bootfitting! Tijdens bootfitting wordt een volledige voetscan gemaakt om zo tot de perfecte skischoen en ski’s voor elke klant te komen. Elk jaar test het team van Herqua Sports alle ski’s en snowboards, zodat zij volledig op de hoogte zijn en de klant kunnen voorzien van het beste advies. RTL Snowmagazine is elke zondag om 17.30 te zien op RTL 4.
Benieuwd wat de trends op het gebied van wintersport zijn, maar de aflevering gemist? Geen probleem! De aflevering is terug te kijken op

www.herqua.nl/rtlsnowmagazine.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.