Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

0246759_Gemeentebelangen.jpg
.

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Inge Haarman van Gemeentebelangen aan het woord.

Afgelopen donderdag fietste ik rond 17.30 uur naar het gemeentehuis en het was koud. Verder was er niets aan de hand. Overal brandde kerstverlichting. Gezellig! Maar toen ik ’s avonds na de fractievergadering van GB naar huis wilde fietsen was het helemaal wit en vooral glad! Bij de Grote kerk aangekomen was het een drukte van belang. Blijkbaar was een concert net afgelopen.. Wat opviel was dat de mensen allemaal lopend naar huis gingen, dik ingepakt, arm in arm verspreidden de mensen zich schuifelend over de straten van Dalfsen.

Idyllisch

Blijkbaar waren zij wel voldoende voorbereid van huis gegaan want ik zag allemaal wandelschoenen, mutsen en sjaals. Een prachtig gezicht, het woord idyllisch kwam bij me op. Die witte wereld, de kerstboom op de achtergrond en al die wandelende mensen die elkaar in de arm hadden. Zo’n plaatje van vroeger. Als het niet zo glad was geweest was ik afgestapt om een foto te maken maar dat durfde ik niet, bang om te vallen. Toch had ik die foto niet nodig om het beeld vast te houden. Toen ik later in bed lag, vroeg ik me af waarom dat plaatje zo’n indruk op mij maakte. Ik kwam tot de conclusie dat het me raakte door het totale beeld van die witte wereld, de gedempte geluiden, de verlichtte kerstboom en de mensen die elkaar vasthielden om niet te vallen. Prachtig!

Vasthouden

In onze samenleving moeten we elkaar ook vasthouden. Vooral degenen die het moeilijk hebben kunnen niet zonder onze steun. Dat vasthouden kunnen we in Dalfsen, ook in de politiek. Natuurlijk hebben we als verschillende politieke partijen onze idealen, maar de persoonlijke verhoudingen zijn goed en de partijen weten elkaar gelukkig vaak te vinden. Samen willen we het zo goed mogelijk regelen voor onze inwoners.
Als gemeenteraad werken we samen met het college en ambtenaren aan een duurzame toekomst voor Dalfsen. Daarvoor willen we ook in verbinding blijven met u en met jou. Samen bereiken we meer dus…. houd elkaar vast, nu en in het nieuwe jaar.

Gezellige feestdagen en alle goeds voor 2023.
Namens Gemeentebelangen,

Inge Haarman
Fractievoorzitter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.