Opbrengst collecte Alzheimer

OMMEN – In de week van 7 t/m 12 november is in Ommen weer gecollecteerd voor Alzheimer. De stichting Alzheimer-Nederland zet zich in voor het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte, waarmee de meeste mensen wel te maken krijgen in familie- of kennissenkring. De opbrengst van de jaarlijkse collecte wordt ingezet voor onderzoek om deze ziekte te bestrijden. Ommen heeft hieraan een steentje bijgedragen door gul te geven. De opbrengst is maar liefst 4125,18 euro. Dit wordt nog aangevuld met de opbrengst van de digitale variant via de QR-codes, die 1171,10 euro heeft opgebracht. De stichting dankt de collectanten en gevers zeer hartelijk dank voor alle inzet en bijdragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.