Op weg naar 775 jaar Ommen

OMMEN – In de afgelopen weken zijn er diverse goede ideeën bij de Stichting Ommen 775 jaar stadsrechten aangedragen en hebben verschillende Ommer organisaties hun plannen bij het stichtingsbestuur bekend gemaakt. Op basis hiervan is een eerste agenda voor het komende feestjaar opgesteld.

Zo is er een feestelijk weekend in mei, een muziekuitvoering in juni, de viering van de ontvangst van de stadsrechten op 25 augustus en een historisch festijn in september. Is de agenda dan al volledig ingevuld? Nee, er is nog ruimte genoeg voor aanvullende activiteiten en nieuwe initiatieven vanuit de Ommer bevolking. Goede ideeën en creatieve bijdragen kunnen gemaild worden naar 775jaarommen@gamil.com. Dit mailadres kan ook gebruikt worden om in contact te komen met het stichtingsbestuur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.