Ommense Deborah (33) overrompeld door ‘kerstcadeau’

0247106_IMG-20221218-WA0017.jpg
Adriano (r) ondanks de kou duidelijk in zijn nopjes nu hij verenigd is met Deborah (met hondje) en haar ouders Rita en Wiebe. Links Kevin broer van Deborah en achteraan Robert ten Brink.

OMMEN – Voor Deborah Buter (33) uit Ommen kon de feestmaand december halverwege al niet meer stuk. Na jaren van verliefdheid werd ze overrompelend verenigd met haar grote liefde Adriano uit Kaapverdië. Dankzij Robert ten Brink en zijn televisieprogramma All You Need is Love.

Hoe ze precies reageerde wist ze niet eens meer. Dat zag ze pas terug tijdens de eindopname van de tv-kraker vlak voor kerst in Amsterdam. Wat ze alleen maar op haar netvlies zag, was dat Robert ten Brink bij haar aanbelde, dat de All You Need is Love bus bij haar in de straat stond en dat Adriano er bij stond. Plotseling was er een einde gekomen aan een tijd van wachten en hopen.

Appen en videobellen

Deborah ontmoette Adriano vijf jaar geleden voor het eerst, tijdens een vakantie met haar vriendin op de Kaapverdische eilanden. Een eiland-tour veranderde haar leven, omdat ze een duidelijke klik kreeg met chauffeur Adriano. De vakantie ging voorbij, maar niet de gevoelens. De twee bleven over en weer met elkaar in contact via apps en videobellen. Tot vier keer toe reisde Deborah weer naar de eilandengroep in de oceaan, maar een bezoek van Adriano aan Nederland bleek een onmogelijkheid. Enerzijds vanwege de corona, maar ook omdat de autoriteiten geen visum wilden verstrekken. Moeder Rita en vader Wiebe zagen het verdriet van hun dochter. Elk jaar als All You Need is Love weer werd opgetuigd voor een nieuwe feelgood-uitzending met kerst schreef Rita een brief aan Robert ten Brink. Het liep steeds op niets uit, tot aan dit jaar.

Smoes

Het team van Robert ging aan het werk. De contacten liepen via Karin Metselaar, vriendin van Deborah. Het team slaagde erin om Adriano naar het, voor hem koude Nederland, te krijgen. Karin lokte iedereen naar de woning van Deborah in Ommen, met als smoes dat er een kerstcadeau zou komen. Dat kwam dus ook, maar niet in de vorm die Deborah en haar ouders verwachtten. De verrassing was compleet. Na de tv opnames en de uitzending op zaterdagavond konden Deborah en Adriano voor het eerst samen kerst vieren. Adriano heeft een visum voor een aantal weken. Via de normale juridische weg wordt geprobeerd er nog een verlenging aan vast te knopen, want het tweetal is van plan het samenzijn zo veel mogelijk op te rekken.

 

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.