Nieuwjaarsreceptie en snertloop bij FC Ommen

OMMEN – FC Ommen nodigt leden, donateurs en clubvolgers uit om op 7 januari een toost uit te brengen op een goed, gezond en sportief nieuwjaar. De nieuwjaarsbijeenkomst start om 14.00 uur in clubhuis Weerkomm’n.

Onderdelen van de receptie zijn een toespraak van voorzitter Bertus Heuver, de huldiging van de jubilarissen en de benoeming van leden van verdienste. Voorafgaand aan de receptie is er een snertloop. De start is om 10.00 uur. De route voert door het aanpalende bos en terug naar het sportveld. Na afloop van de sportieve loop wacht voor elke deelnemer een kop snert. Voor de jongsten onder de sportievelingen en voor wie snert niet echt een traktatie is, wacht in de vorm van een patatje met of een broodje kroket een alternatief.

www.fcommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.