Nieuwjaarsduik Nieuwleusen

0245537_0163894nieuwjaarsduiknieuwleusen.JPG
.

NIEUWLEUSEN – Na een paar jaar, waarin het niet mogelijk was om gezamenlijk het koude water te trotseren, gaat het op 1 januari gebeuren: de Nieuwjaarduik Nieuwleusen staat weer op de planning. De duik vindt plaats op de vertrouwde plek: kruising Bosmansweg-Vechtland.

De werkgroep Medgidia Roemenië daagt een ieder uit om massaal mee te doen: “Inschrijven kan vanaf 14.00 uur en de kosten zijn 10 euro. “Voor dit bedrag mag je het water in, maar is het niet veel mooier om voor een groter bedrag in het water te gaan? Dus laat je sponsoren door familie, vrienden, bedrijven!” De opbrengst is bestemd voor de kinderen in Medgidia en omgeving. De plek waar Sandra Pasman met veel enthousiasme hen iedere dag aandacht en liefde geeft. Er zal een giftenpot staan en doneren mag uiteraard ook op de bankrekening van de stichting: NL03INGB00060472388, t.n.v. Stichting ORA o.v.v. ‘nieuwjaarsduik’. Voor warme chocolademelk en snert wordt overigens gezorgd op de eerste van januari.

Archieffoto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.