Musical ‘Over de Brug’

OMMEN – Op 11 december komt gospelkoor ‘Onze Opdracht’ uit Dwingelo, onder leiding van Centinus Lubberts, opnieuw naar de Gereformeerde Kerk. Het koor brengt de musical ‘Over de Brug’ ten tonele.

In deze musical nemen mensen van nu, een inkijkje in het leven van David, de herdersjongen die koning werd. Het koor overbrugt in deze musical de tijd door zo nu en dan in gesprek te gaan met David. Wat heeft David beleefd en wat kunnen wij eeuwen later hiervan leren? Welke gevoelens herkennen wij, waarmee zijn we het eens en waarmee oneens?

Bekende popnummers

‘Over de Brug’ is een musical met een verrassend decor, dat meegaat in de tijd. De beamerbeelden, geprojecteerde teksten en lichteffecten versterken de boodschap in de zang van het ongeveer 30 leden tellende koor. De melodieën van de liederen komen uit het eigen repertoire, maar er komen in deze nieuwe musical ook verschillende melodieën van bekende popnummers voorbij, zoals van Frank Boeijen, ABBA, Marco Borsato, LA The Voices en Queen. Het combo bestaat uit piano, slagwerk, gitaar, dwarsfluit en keyboard. De musical begint om 19.00 uur en duurt ruim een uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.