Midwinterwandeling vanaf Het Boskamp

DALFSEN – De jaarlijkse Sterrenbosmidwinterwandeling vindt weer plaats en wel op 18 december. In verband met de finale van het WK-voetbal is het mogelijk om eerder te starten, namelijk al om 11.30 uur vanaf partycentrum Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen. De 9 kilometer lange route voert onder andere richting de kerstmarkt in Hoonhorst. Bij terugkomst bij het Boskamp worden de wandelaars verwelkomd door midwinterhoornblazers. Daarnaast is er een demonstratie midwinterhoorn maken. Uiteraard wordt gezorgd voor warme chocolademelk en glühwein, maar ook zijn er weer snert, balkenbrij en (zelfs) balkenbrijkroketten verkrijgbaar. De deelnamekosten bedragen 1 euro. Partycentrum Het Boskamp is te vinden aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.