Meer vierkante meters bij Jeha de Meubelconcurrent Zwolle

0247294_Jeha.jpg
.

(Advertorial)

REGIO – Sinds 1989 is Jeha de Meubelconcurrent een groot begrip in Noord-Nederland en staat zij bekend om de megagrote collectie meubelen en accessoires op het gebied van wonen. Jeha voert veel verschillende merken, zoals XOOON, Happy at Home, Label 51, Sevn, Eleonora, ByBoo en Tower Living.

Omdat deze meubelconcurrent wil blijven vernieuwen, hebben de medewerkers afgelopen weken hard gewerkt aan maar liefst 600m2 extra woonplezier in de vestiging in Zwolle, bovenop de 3000m2 die er al bestond. Deze verbouwing is gerealiseerd zodat men in deze vestiging nog meer keus heeft uit de laatste woon- en slaaptrends.

Zoals klanten reeds van Jeha gewend zijn, hanteren ze er altijd de laagste prijsgarantie. Hierdoor betaalt men nooit teveel. Bovendien is er voor elk wat wils en niet onbelangrijk, voor iedere portemonnee. Ook kunnen klanten gratis gebruik maken van de leenbus: zo kan het net aangeschafte meubilair meteen mee naar huis worden genomen (mits voorradig). Maar laten bezorgen is natuurlijk ook mogelijk.
Omdat er tegenwoordig zoveel keus is, staan de meubeladviseurs van Jeha klaar om passend advies te geven. Zij kunnen helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een bank, fauteuil, eetkamerstoelen of kasten. Bijna ieder meubelstuk is zelf samen te stellen, denk hierbij aan stof, ledersoorten, vulling, poten etc. Extra lang genieten van de nieuwe bank, fauteuil of van de eetkamerstoelen? Jeha biedt een all-in house garantie van drie of vijf jaar aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.