Kunstfotograaf Larysa Rusina exposeert in de Carrousel

0244162_thumbnailimage6483441.jpg
.

OMMEN – Van 16 december tot 10 maart exposeert de Oekraïense kunstfotograaf Larysa Rusina in de Carrousel. Met deze tentoonstelling laat ze verhalen zien van gevluchte vrouwen uit het oorlogsgebied.

Op 24 februari 2022 lanceerde Rusland een grootschalige oorlog tegen Oekraïne. Voor miljoenen Oekraïense meisjes en vrouwen was deze dag het begin van een moeilijke fase in hun leven – het begin van een nieuwe weg. De expositie laat verhalen zien over de impact op vrouwen tijdens de oorlog in Oekraïne. Ook ligt de nadruk op de innerlijke evolutie in een bloemvoorstelling. Naast het bekijken van de beelden is het mogelijk om een kunstafdruk te kopen, waarmee deze vrouwen gesteund worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.