Kom naar het Kerstevent op vrijdag 23 december

0246774_0217566KerstOmmen.jpg
.

OMMEN – Er is voor jong en oud(er) van alles te beleven aankomende vrijdag in hartje Ommen tijdens het Kerstevent. Er rijdt een kerst-express-kindertrein met elfjes, er is een Oud-Hollandse spellenkraam, een springkussen een indrukwekkende skihut en ook ontbreekt een kraam met popcorn niet.

De centrumondernemers geven aan het belangrijk te vinden om ook in de kerstperiode het extra gezellig te maken. “Ommen is ook in de wintermaanden het gastvrije hart van het Vechtdal en daarom hebben we een gevarieerd programma uitgewerkt”, aldus voorzitter Rinie Henning.

Eten, drinken en muziek

De ondernemers hopen uiteraard op een sfeervolle vrijdag in het centrum. Ze hebben gezorgd voor gezellige sfeerverlichting en er zijn door het centrum heen vijf verlichte kerstbomen geplaatst. Verder is er lekker eten en drinken: denk aan glühwein, warme oliebollen of kniepertjes met warme chocolademelk. Ook is er muziek: een gezellig draaiorgel in de middag met kerstmuziek en het Flater Pret Orkest en Bommelding treden op van 16.00 tot 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.