Kerstwandeling van Team Sukerbiet op de Lemelerberg

0246159_0246014Kerstwandeling.jpg
.

LEMELERVELD – Team Sukerbiet presenteert op zondag 18 december weer de ACON-Kerstwandeling op de Lemelerberg. Deze start dit jaar vanaf de camping De Lemeler Esch in Lemele. Er zijn routes uitgezet van 3,5 en 7,5 kilometer.

De doelstelling van Team Sukerbiet is om door middel van het organiseren van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. Alle inkomsten van de evenementen gaan dit jaar naar het KWF (Alpe ‘d Huzes 2023). Dus ook alle inkomsten van deze kerstwandeling.

Meet en greet

De wandeling is gericht op jong en oud. Bij de start krijgt iedereen een ACON kerstmuts. De deelnemers gaan vervolgens op zoek naar de kerststal en komen onderweg diverse figuranten tegen: de drie koningen die de weg een beetje kwijt zijn, de Kerstman, fladderende engelen, midwinterhoornblazers, ridders en de echte herder met de schaapskudde. Sterren geven de route richting de kerststal aan en vormen ook een puzzeltocht voor de kleintjes. Bij de kerststal volgt een ‘meet and greet’ met Maria en Jozef. De wandelaars kunnen zich daar ook warmen aan diverse vuurkorven. Voor koffie en glühwein wordt gezorgd. Koor Palet uit Luttenberg zingt stemmige kerst- en popliedjes. Ook is het mogelijk om nog een rondrit met paard en wagen te maken.
Starten kan tussen 10.30 en 13.30 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen 2,50 euro). De Lemeler Esch is te vinden aan de Lemelerweg 16 in Lemele.

www.teamsukerbiet.nl/kerstwandeling-2022/

Foto: Team Sukerbiet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.